feelice

Alla inlägg under juli 2012

Av felicia - 15 juli 2012 00:55

Godnatt!

Av felicia - 14 juli 2012 15:57

hej bloggisen:)

just nu så ska jag äta:) lite yoggi med frukt i !:) mumma! sen ska jag nog ta tag i mitt liv och gå och föna håret sminka mig osv.Och så ska jag också fixa naglarna kanske göra lite till hjärtan på nglarna och lte sånt:) men jaja nu ska jag köka bye bye!

 

 

pöss!

Av felicia - 14 juli 2012 13:52

hola senioritas!!!

hade tänkt åka in till stan men nu när det rengnar kanske inte det är ngn hit!men iaf ikväll ska jag dra in till stan och kolla på sean banan med alice hon älskar han och snäll storasyster som jag e så följer jag med henne (sj tycker jag inte om han) , men vad gör man inte för sina syskon? men iaf har precis duschat och så , ska snart föna håret fixa det och sminka mig:) kanske gå ut en runda elr springa en runda , Nej just det DET RENGNAR MEN KAN FAN INTE GÖRA NGT ALLS!!!!!!!!!! blir galen !:) men ska iaf berätta om gårdagen ! först vaknade jag upp vid 9 duschade klädde på mig sen vid 10 så kom min moster och min lillkusin (har ba en) så käkade vi frulle :) sen gick vi ut en runda lekte med barnen :) och så vi va ute i stort sett till kl typ 2 så bestämmde vi oss för att värma några bullar och ta fram lite fika :) vid 3 kom min mobror så va vi ute enumer och så:) sen bestämmde vi oss för att gå ut och äta , då fixade jag min moster (hår , smink osv) och mig sj sen stack vi in till stan:) när vi väll va inne i stan så väntade vi på min andra moster och min andra mobror och sen när dem kom så käkade vi mat på Martini! skit god mat:). Efter det så gik vi lite längre upp på stan och åkte lite karusseller och så:) efter det så kände vi oss färdiga så vi begav oss!:) men jag har ett åk kvar på mitt åkband så ngn gång nu i helgen får jag väll ta och åka upp  det:)!

 

ja det var allt

 

 

pöss!

Av felicia - 14 juli 2012 11:07

godmorgon bloggen!

vaknade för en dryg halvtimme  sedan och nu ligger ja i sängen med datorn och kollar lite bloggar och så , tänker oxå på vilken outfit jag ska ha på mig? vet inte ens hur varmt det e hehe:) men jaja ngr vill at jag ska skriva vilken "ordning" jag kollar bloggar och vilket omdöma ja ger dem!:)

 

 

1. www.kenzas.se

omdömme:jätte bra , bra uppdate och allt!

2. www.Juliahofsweden.myshowroom.se

omdömme: super bra inte en enda sak att klaga på!

3.www.shenie.blogg.se

omdömme: skit bra !

4.Www.Zarish.blogg.se

omdömme: bra uppdate mkt bilder!

5.Www.isabellagrahm.nattstad.se

omdömme: 7kt 7kt 7kt 7kt dålig uppdate nog den värsta av alla dåliga uppdates ever!!!!!!!!

6.Www.Annicaenglund.spotlife.se

omdömme: allt är så jäkla bra!

 

 

pöss!

 

Av felicia - 12 juli 2012 23:44

Hola seniorita!!
Ska ba säga att va jag köpt visar jag imon för pallar inte ta massa bilder ni ikväll för måste snart sova. För imon så kmr min morbrors sambo och kusin (deras barn) o äter frukost (har ba en kusinhon e 1 drygt)kl.10.00 ska duscha och fixa ett par saker så får gå upp vid halv 9-9.00 men jajja bloggen nu vet ni hur läget är och sådär så då tror jag att jag slutar skriva får typ kramp i MiNa tummar när jag skriver på mobilen haha bi ska se mig skriva långa mess , men snabbt skriver ja iaf:)


Pöss!:)

!

Av felicia - 12 juli 2012 14:02

Hola seniorita!!!!!!!
Sitter nu och väntar på bussen in till ska in till tivoliparken och leka med min 3~åriga syster:) roligt:) och bussen kmr inte så irriterande! Den skulle kmt 48 o klockan e nu 14.05 så irriterande!!!! Men iaf

Peace out guys and live your life

Pöss!

Av felicia - 11 juli 2012 13:17

hola every body!<3 jag tänkte göra ett inlägg där jag svarar på en fråga som ställts väldig väldigt mycket nu för tiden!<3 och vad jag ska denna dag!!!

vi börjar med dagens planer!<3


det rengnar ju faktiskt 7kt mkt idag , men kanske ska in till stan och åka lite karuseller!>3 och lite sånt najs<3!

 

men nu så tänker jag skriva "svar på tal"  så det här är en fråga jag alltid får! så nu så svarar jag och berättar som det e!
 frågan e den här

 

umgåd du aldrig med bella mer? har inte hört ngt om henne lika mkt som jag gjorde innan?

svar: Nej det gör jag inte och det är för att ni kommer nog i håg den saken som hade hänt på stan? ja iaf kan inte släppa den och tyckte inte alls att det var ok!!! sen får folk tycka att det är ingenting att bli ledsen av men thats it och jag tycker att om man skulle vara en riktig bästis så skulle detta aldrig ha hänt! så nej jag imgås inte med henne och tycker inte så mkt om henne mer för det va inte ok det som hon gjorde! och det ÄR oförlåtligt! sen skiter jag i vad hon tycker! men hon kommer aldrig bli förlåten bara så hon vet!!!

 

okej nu vet ni hur det ligger till hoppas ni får en bra dag så ses vi sen!

 

 

pöss!<3

Av felicia - 10 juli 2012 20:19

Nu drar lilla jag in till stan:) ses sen bloggen:)


Pöss!!!!:)

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Omröstning

hur många bästisar har jag? om ni svarar rätt så vinner ni en tröja!
 23
 1
 7
 54
 0
 9
 8
 5
 3
 2
 gandalf!
 lalla-----------
 KEBAB!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

felicia

Länkar

www.izabellagrahm.blogg.se

 

www.kenzas.se

 

www.juliahofsweden.blogg.se

 

www.zarish.blogg.se

 

www.videogirls.blogg.se


Ovido - Quiz & Flashcards